Giv dit liv et serviceeftersyn med Peter Qvortrup Geisling

”Giv dit liv et serviceeftersyn”

Foredrag ved Peter Qvortrup Geisling

Tirsdag d. 3. marts 2020, kl. 19:00  på Kultunariet.

 Peter Qvortrup Geisling er hele Danmarks højt begavede og dygtige TV-læge med uddannelser både som journalist og læge. Han har i årevis fungeret som DR’s lægefaglige ekspert, hvor han blandt andet har oplyst danskerne om sundhed, sygdomme og veje til et bedre helbred i programmerne ”Lægens Bord”, ”Diagnose søges”, ”Ha’ det godt”, ”Aftenshowet”, ”Gal eller Normal” og i ”Sundhedsmagasinet”. Samtidig er Peter sundhedskorrespondent på TV Avisen.

Publikum skal først og fremmest have en rigtig sjov aften, når jeg er på besøg. Humor skal jo være så sundt, så jeg har en masse sjove og tankevækkende historier med fra ”Lægens bord”, ”Ha’ det Godt”, ”Diagnose Søges” og de andre tv-programmer, jeg har lavet igennem årene, når jeg kigger forbi”, siger TV-lægen Peter Qvortrup Geisling.

I modsætning til Peters TV-programmer, bliver livet ikke genudsendt, så TV-lægen vil inspirere publikum til at give livet et serviceeftersyn. Det er aldrig for sent at udleve sine drømme. Peter holder foredrag om finurlige historier fra TV-konsultationen.

Der kan købes drikkevarer i pausen til foredraget.

Billetter koster 200,- kr. pr. stk.

 

 

 

Nummer
201803 - Giv dit liv et serviceeftersyn med Peter Qvortrup Geisling
Første mødegang
tirsdag den 03.03.20 kl. 19:00 - 21:00
Adresse

Søndergade 12, 4690 Haslev (Haslev Seminarium)

Se på kort

Mødegange
1
Pris
Almen
DKK 200,00
tirsdag den 03.03.20

Kl. 19:00 - 21:00

Med Peter Qvortrup Geisling

Søndergade 12, 4690 (Haslev Seminarium)

Se på kort

Du har 2 hold i kurven

Kurven er tom